Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی آمار‌ها نشان می‌دهد که اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی در سال جاری به ۹۲ درصد پرونده‌های وارده قاچاق رسیدگی کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا صادقی معاون توسعه، مدیریت منابع انسانی سازمان تعزیرات حکومتی با همراهی شیخ زاده رئیس اموال تملیکی استان خراسان رضوی به منظور بررسی وضعیت تعیین تکلیف کالا‌های مربوط به پرونده‌های قاچاق تعزیرات از انبار‌های اموال تملیکی بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسین شیخ زاده رئیس اموال تملیکی خراسان رضوی در این بازدید گفت: اختلاف پرونده اموال تملیکی با تعزیرات حکومتی مشهد ۴۰۰ پرونده بوده که در بررسی‌ها مشخص شد؛ حکم این پرونده‌ها توسط تعزیرات صادر شده است.

وی دلیل تعیین تکلیف نشدن این ۴۰۰ پرونده را نبود سامانه ارتباط آنلاین بین این دو سازمان عنوان کرد و افزود: با همکاری تعزیرات حکومتی، پرونده‌ها بررسی و پس از تطبیق با کالا‌های موجود در انبار و تهیه بدل پرونده، رای تعزیرات در مورد سرنوشت این کالا‌ها اجرایی می‌شود.

شیخ زاده اظهار داشت: برخی از صاحبان این ۴۰۰ پرونده در رسیدگی‌های غیابی حکم برائت گرفته اند اماعلیرغم پیگیری مراجعه‌ای برای تحویل کالا نداشتند که این کالا‌ها شامل پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم یدکی و ... است.
براساس آمارها، تعزیرات حکومتی مشهد از ابتدای سال تاکنون ۲ هزار و ۵۲۷ پرونده وارده قاچاق داشته که به ۲ هزار و ۳۸۸ مورد رسیدگی و صدور حکم شده است و این به معنای عملکرد ۹۲ درصدی تعزیرات مشهد در رسیدگی و تعیین تکلیف کالا‌های قاچاق است.

در این بازدید رضا طاهری کدخدا مدیرکل حوزه ریاست و هماهنگی امور استانها، سیداحد یوزباشی رییس شعبه پرونده مهم و ملی و مدیرکل حقوقی سازمان و شهرام محسنی مدیرکل رواب عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی نیز حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان اموال تملیکی سازمان بازرسی قوه قضائیه تعزیرات حکومتی اموال تملیکی پرونده ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۴۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه تاوان گرانفروشی خودرو

بهرامعلی میرزایی رئیس شعبه چهارم تعزیرات حکومتی ساری گفت: پرونده گرانفروشی فروش خودروی به خریدار در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ساری رسیدگی شد.

او افزود: شعبه باتوجه به گزارش و نظریه کارشناسی اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر پرداخت ۱۴۶ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت به شاکی به پرداخت یک میلیارد و ۴۶۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رئیس شعبه چهارم تعزیرات حکومتی ساری گفت: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ساری با کارشناسی شکایت شاکی با موضوع گرانفروشی، گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • جریمه قاچاقچی پوشاک در شیراز
  • جریمه تاوان گرانفروشی خودرو
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو
  • محکومیت ۴ میلیاردریالی قاچاقچی سیگار در زنجان
  • محکومیت دبستان غیرانتفاعی دخترانه به علت گران فروشی خدمات آموزشی
  • جریمه قاچاقچی نوشابه های انرژی خارجی در خواف
  • کشف سوخت قاچاق در شهرستان خاتم
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل